Formular Retur

Stimați clienți ! Conform Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative (publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014), vă punem la dispoziție următorul formular pentru exercitarea dreptului de returnare a produselor în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului. Detaliile procedurale le găsiți în Politica de Returnare.

Prezentul formular se trimite completat doar dacă doriți să vă retrageți din contract, respectiv sa returnați/înlocuiți produsul. Imediat ce vom primi formularul completat, personalul autorizat din cadrul firmei Scule si Unelte Fel de Fel S.R.L. va lua legătura cu dumneavoastră în vederea clarificării condițiilor și detaliilor de returnare.

Atenție ! Cererea de returnare trebuie completata de către clientul care a efectuat comanda! Contul bancar furnizat în formular este de preferat sa aparțină aceleiași persoane, pentru o siguranță sporita a întregului proces de renunțare la cumpărare și de returnare a sumei de bani achitata inițial! Acest formular este un model agreat de societatea noastră, nu este obligatoriu pentru returnarea produselor, dar va vom putea ajuta mai rapid pentru soluționarea returului având toate aceste informații corect completate.

Totodată, pentru siguranța dumneavoastră precum și pentru o soluționare rapida și fără costuri suplimentare pentru client, vă rugăm să vă asigurați înainte de returnarea produsului că nu ați omis sa ne expediați TOATE accesoriile aferente produsului comercializat inițial de către firma noastră sau să uitați carduri de memorie, stick-uri etc. introduse în diverse produse. Nu ne asumam răspunderea pentru astfel de accesorii uitate și expediate către noi în ceasuri smartwatch etc.

Trimiterea formularului către firma noastră se face automat, după apăsarea butonului TRIMITE CERERE RETUR aflat în josul paginii și doar după completarea tuturor datelor necesare procesării cererii dumneavoastră.

[storeify-formbuilder-2710]